14/08
2018
taal:

Dealer worden?

Waarom dealer worden van De Raat Brandkasten?
De Raat geeft met haar mensen deskundig en passend advies voor elke situatie. Dit kan zowel op locatie als bij De Raat in Zoetermeer.

Levering van producten geschiedt door eigen vervoer of door een transporteur die de kast zal inhuizen. De Raat heeft eigen vrachtwagens welke vaste dagen hebben waarbij het dus makkelijk aan te geven is wanneer uw de goederen geleverd krijgt. Samen met de korte en flexibele levertijden maken De Raat tot een prettige en bovenal een zeer betrouwbare leverancier.

De producten worden volgens specificatie geleverd met een Nederlandse handleiding en correcte informatie. De Raat beschikt over een eigen technische dienst welke u altijd graag te woord zal staan bij onduidelijkheden en/of technische vragen. Ook kunt u een afspraak maken met onze technische dienst om op locatie eventueel reparaties of onderhoud te doen.

Wilt u een schappenplan voor in de zaak of een actie houden? De Raat helpt u hier graag in mee. Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u een aanvraag welke buiten het standaard profiel valt? De Raat kan u hiermee helpen. Een andere kleur, maat, slot, sokkel is geen probleem voor De Raat. Vraag onze adviseurs in de binnen of buitendienst naar de mogelijkheden.


Hoe kan ik dealer worden bij De Raat Brandkasten?
U kunt middels onze buiten of binnendienst hier afspraken over maken. Soms kan een bezoek aan uw bedrijf gewenst zijn om een goed advies te kunnen geven. Om dealer te worden hebben wij een kopie van het uitreksel van de Kamer van Koophandel (KvK) nodig. Uw gegevens zullen dezelfde dag nog in het systeem worden gezet en kunt u al direct bestellen bij De Raat.