14/08
2018
taal:

Nieuws

Nieuw:

DRL M-205 Werkplaatskast

Nieuw:

Uitermate geschikt voor de berging van kleine voorwerpen in bijv. een werkplaats. Uw werkomgeving is hierdoor geordend en u heeft altijd alles bij de hand.

* Afmetingen van de bakjes (klein) : 56 x 77 x 119/90 mm
* Afmetingen van de bakjes (groot) : 108 x 144 x 244/170 mm...
* Aantal bakjes (klein) : 80 stuks op elke deur (2 deuren)
* Aantal bakjes (groot) : 72 stuks

Ga naar het product >>>

Nieuw : Eurosafe DRS Prisma

Klasse I

Nieuw : Eurosafe DRS Prisma

Gecertificeerd volgens EN 1143-1 klasse I, ECB.S getest.

 

Vanaf model 1 ordner diep. Door de uitwendige scharnieren kan de deur 180 graden open. Standaard voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (2 sleutels meegeleverd), optioneel leverbaar met elektronisch cijferslot. Tevens leverbaar met de optie: afsluitbaar binnenvak (200mm en 350 mm hoog). Voorbereid voor vloer- en muurverankering en in de kleur grijs (RAL 7035)

Ga naar het product >>

 

DRS Prisma Deposit I & II

ECB.S gecertificeerd

DRS Prisma Deposit I & II

Nieuw toegevoegd aan ons assortiment afstortkluizen.
Deze klasse I & klasse II afstortkluizen zijn geschikt voor het afstorten van geld, sealed bags, enveloppen & cassettes. Zowel de deur als de lade zijn voorzien van een dubbelbaard sleutelslot. Per slot worden er 2 sleutels meegeleverd. Optioneel is er een elektronisch cijferslot op de deur en/of de lade toe te voegen. Tevens zijn de kluizen voorbereid op zowel vloer- als muurverankering. Van beide klasse zijn er 2 verschillende modellen leverbaar.


Ga naar het product:
DRS Prisma Deposit I >>
DRS Prisma Deposit II >>

 

| NIEUW | DRS Depo III

ECB.S gecertificeerd, klasse III

| NIEUW | DRS Depo III

Nieuw in ons assortiment! Unieke klasse III afstortkluis in de kleur antraciet. Geschikt voor het afstorten van geld, sealed bags en enveloppen. Voorzien van een dubbelbaardsleutelslot op de deur en op de lade. Per slot zijn er 2 sleutels meegeleverd. De afstortkluis is voorzien van een anti-vissysteem. Optioneel is er een elektronisch cijferslot op de deur en/of de lade toe te voegen.

Voor meer informatie: verkoop@deraat.nl of 079-361 52 36


Ga naar het product >>

 

|Nieuw| Keysafe GCE

|Nieuw| Keysafe GCE

Maakt u kennis met onze nieuwe Keysafe GCE.

Gecertificeerd volgens EN14 450, Security level 2. Alle modellen zijn voorzien van grote haken, ideaal voor de berging van sleutelbossen. Deze sleutelkluizen zijn voorzien van solenoid beschermd tegen boren en snijden. Tevens is model 87 is voorzien van een binnen compartiment in de deur, geblokkeerd door een magneet!

Ga naar het product >>

VGW introduceert informatiekaart kluizen

Dekkingsadvies en afwaardering Safe

Door verzekeraars is een dekkingsindicatie gekoppeld aan de verschillende kwaliteitsniveaus van inbraakwerende kasten. De dekkingsindicaties staan vermeld op de informatiekaart kluizen. Naast het dekkingsadvies is tevens algemene informatie opgenomen over inbraakwerende kluizen die relevant is bij de juiste keuze voor een kluis. De kluizenkaart is een geheel herziene versie van de brochure Veiligheid Verzekerd.

De nieuwe Informatiekaart kluizen heeft tot doel te informeren over dekkingsadvies en tevens om aandacht te vragen voor de afwaardering van de begrippen Safe 1-4.


Afwaardering Safe 1-4 per 2016

Met ingang van 1 januari 2016 wordt de aanduiding Safe 1,2,3 en 4 niet meer erkend! Tot dan verkochte producten behouden hun waardeberging. Deze aanduiding is destijds als overbrugging naar de huidige Europese norm EN 14 450 in het leven geroepen.

U kunt de kluizenkaart met de nieuwe indicatie waardebergingen hier downloaden.

Ook kunt u hier het bijbehorende persbericht van het VGW bekijken.

De informatiekaart zal binnenkort samen met onze nieuwe catalogus worden gedistribueerd. Wilt u de kaart eerder ontvangen? Vraag het onze vertegenwoordiger of  neem contact op met onze afdeling verkoop (verkoop@deraat.nl of 079 361 5236).

 

 

|Nieuw| Kassalade Flip Top Eco

Berg uw munten&biljetten veilig op

|Nieuw| Kassalade Flip Top Eco

* Afmeting: 100 x 460 x 170 (hxbxd in mm)
* Afmeting inzet: 90 x 405 x 158 (hxbxd in mm)
* Inrichting: 8 muntvakjes en 6 biljetvakjes
* Openen kassalade: 12/24V Connector RJ12
* Openen kassalade: sleutels (2 sleutels meegeleverd)
* Gewicht: 4,7 kg

Ga naar het product >>

De Raat presenteert : Olle Deposit met Ocluc slot

De Raat presenteert : Olle Deposit met Ocluc slot

Olle Deposit met "Ocluc" slot; een innovatieve manier van communiceren tussen de kluis en zijn gebruiker, via een gratis gsm-applicatie. Serie is voorzien van een model met afstortklep en een model met afsluitbare lade (deze is voorzien van een kassalade-inrichting met achterliggende afstortklep) Meer info? verkoop@deraat.nl of 079-3615236

 

Ga naar het product >>

Nieuw in ons assortiment Data- en ICT opslag

Nieuw in ons assortiment Data- en ICT opslag

DRS Tablet Trolley, makkelijk en veilig op bergen van maximaal 32 tablets.

* Biedt bescherming tegen inbraak
* Met contactdozen in de trolley voor het opladen van de tablets
* Inclusief een legbord
* Voorzien van een cilinderslot (2 sleutels meegeleverd)
* Voorzien van ontluchtingsgaten
* Elke trolley is voorzien van 3 meter lange kabel

Ga naar het product >>

|Nieuw| Protector Keysafe

|Nieuw| Protector Keysafe

Vraag naar onze lanceringsactie via verkoop@deraat.nl of bel ons op telefoonnummer 079-361 52 36

 

Ga naar het product >>

Nieuw: Kibo kogelwerende veiligheidscabines

Portiersloges, commandoruimtes

De Raat Security Products BV is een samenwerking aangegaan met de Griekse fabrikant van kogelwerende veiligheidscabines KIBO. De Raat zal verkoop en distributie voor KIBO in de gehele Benelux gaan verzorgen.

De cabines zijn leverbaar in verschillende afmetingen (vanaf 1,50 x 1,50 m) en twee in veiligheidsniveaus. Niveau IV is getest volgens NIJ 018.01 level IV (.30cal en 7,62x51 mm AP), dit is een equivalent aan EN 1063 klasse BR7, BS 5051 klasse BSI-R2 en DIN 52-290 klasse C5-SF. Niveau IV+ is getest volgens UL 752 level 10 (.50cal en 12,7x99 mm).

De KIBO cabines zijn leverbaar voor 1 tot 12 personen en standaard uitgerust met o.a. airconditioning/verwarming, EHBO-set, brandblusser, werkblad, stoel, intercom, noodverlichting, koelkastje. Ook is iedere cabine uitgerust met schietgaten ter zelfverdediging.

De KIBO cabines zijn reeds te vinden als portiersloge bij o.a. politiebureaus, ambassades, banken, ministeries, militaire objecten, luchtvaartmaatschappijen en multinationals. De grotere units zijn o.a. reeds in gebruik als commandopost bij militaire objecten en portiersloge bij grotere ambassades en andere objecten.

Klik hier voor meer info

Aftrap eerste Nationale Inbraakpreventie weken

Ivo Opstelten minister van Veiligheid en Justitie opent 3 november de eerste Nationale Inbraakpreventie Weken! erbij zijn? zie http://tinyurl.com/qfl94d2

De Raat partner van Stichting Nationale Inbraakpreventie weken

De Raat partner van Stichting Nationale Inbraakpreventie weken

De Raat partner van Stichting Nationale inbraakpreventie weken, door het ondertekenen van de Safety Deal Inbraakpreventie

Het Ministerie van Veiligheid en Justitie, het Verbond van verzekeraars en een aantal commerciële bedrijven slaan de handen ineen om méér woningbezitters te interesseren voor het nemen van maatregelen tegen woninginbraak.  De organisaties tekenden deze week de Safety Deal Inbraakpreventie, waarin de partijen afspraken hebben gemaakt ter bevordering van woninginbraakpreventie.  De voorzitter van de stichting NIPW, de heer C.A. Staal, zegt hierover: “Al zet men maar één stap in de vorm van een beter slot, anti-inbraakstrip, alarm of kluis; elke stap maakt het de inbreker weer een stukje moeilijker om binnen te komen. Dat zoveel mogelijk mensen die stap zetten, dáár gaan wij ons sterk voor maken.”

De commerciële partijen zijn van groot belang, omdat zij ervoor kunnen zorgen dat onder meer doe-het-zelfwinkels, sleutelspecialisten, beveiligings­bedrij­ven en ijzerwarenwinkels zich in de actieperiode manifesteren door acties, aanbiedingen en kortingen op artikelen die inbraak en diefstal tegengaan. In het verleden is het bij geen enkele overheidscampagne gelukt om de slag naar dit soort acties in samenwerking met winkels te maken. Een goed voorbeeld van zo’n opzet zijn de brandpreventieweken die ervoor hebben gezorgd dat de installatie van rookmelders in de Nederlandse huizen enorm is toegenomen.

Samenwerking
De stichting wil niet slechts wéér een initiatief zijn, maar daadwerkelijk iets toevoegen aan de actuele aandacht voor inbraakpreventie. Niet enkel door de inschakeling van winkels, maar ook door samen te werken met overheidsinstanties, zoals het CCV (Centrum van Criminaliteitspreventie en Veiligheid), het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en het Beveiligingscentrum.De stichting heeft zich tevens ten doel gesteld om de vele initiatieven die al ontplooid worden op het gebied van inbraakpreventie in straten, buurten en gemeenten, te bundelen om zo een compleet platform te bieden aan de geïnteresseerden.

Betrokken Partijen
Op intiatief van Christian van Bruggen, directeur/eigenaar van SecuProducts uit Nieuw-Vennep, is in het voorjaar van 2014 een korte studie gedaan naar de haalbaarheid van en belangstelling voor de Inbraakpreventie Weken. Al snel bleek hiervoor breed gedragen belangstelling én entousiasme te zijn. Bedrijven als Essa Abloy, Verisure en De Raat Security Products gaven aan ook partner van de stichting te willen worden. Het ministerie van Veiligheid en Justitie en het Verbond van Verzekeraars reageerden eveneens positief op het initiatief en besloten de stichting te steunen. Voor en tijdens de Nationale Inbraakpreventie weken zal ook worden samengewerkt met het CCV en het Politie Keurmerk Veilig Wonen

Lees het complete verhaal op: http://tinyurl.com/ls2b65h

De Raat start samenwerking met Creone

Flexibel, veilig en snelle toegang

De Raat start samenwerking met Creone

De Raat Security Products is een samenwerking aangegaan met het Zweedse Creone, fabrikant van sleutel- en lockermanagement systemen. De Raat is verantwoordelijk voor verkoop, distributie en service van de modulaire sleutelbeheersystemen in Nederland en van het gehele gamma in België en Luxemburg.

De modulaire sleutelbeheersystemen van Creone kunnen zowel stand-alone fungeren, als ingebouwd worden in de standaard systeemkasten of in andere brand- en/of inbraakwerende kast. Ook kunnen de systemen achteraf eenvoudig worden uitgebreid.

Lees meer>>

De Raat Security Products introduceert exclusieve safes ‘Carus’

Veilig, uniek én exlusief

De Raat Security Products introduceert exclusieve safes ‘Carus’

Carus is niet zomaar een safe; Carus is gepersonaliseerd maatwerk! De Carus wordt geheel naar eigen wens opgebouwd, waarbij gebruik gemaakt kan worden van vrijwel alle denkbare materialen. Dit geldt voor zowel het exterieur als het interieur. Bij het interieur kan worden gedacht aan o.a. watchwinders, sierraden laden en wijnfleshouders, uiteraard allemaal uitgevoerd met de meest verfijnde materialen en afgewerkt met ingebouwde led verlichting. De Carus is niet alleen erg mooi, de safe heeft ook een hoge mate van inbraakwerendheid met haar inschaling in de Euro klasse 5 (EN 1143-1). Daarmee is Carus veilig, uniek én exclusief.

Een model van de Carus is te bewonderen in de showroom van De Raat Security Products in Zoetermeer. De eerste safes zijn inmiddels verkocht voor o.a. een zeer exclusieve schoenenwinkel in Frankfurt en een hotel in het Midden-Oosten.

» Fotogalerij

 

Uitbreiding programma compacte safes

Uitbreiding programma compacte safes

De vraag naar kleinere privé safes blijft nog steeds stijgen! Daarom hebben wij ons programma 'compacte safes' uitgebreid. De nieuwste kluisjes in deze reeks zijn:

Klik op de modellen voor meer informatie.

Nieuw! Uw laptop wordt opgeladen terwijl hij veilig is opgeborgen

Nieuw! Uw laptop wordt opgeladen terwijl hij veilig is opgeborgen

DRS Laptopunit

 • 10 afzonderlijke opbergplaatsen/compartimenten
 • Ieder compartiment heeft oplaadmogelijkheid
 • Per compartiment afsluitbaar met sleutelslot
 • Ieder deurtje voorzien van naamvenster
 • Geschikt voor 17" laptops
 • Met ontluchtingsgaten in voorzijde (boven en onder) en achterzijde
 • Horizontaal koppelbaar met meerdere kasten
 • Kleur: mantel zwart, RAL 9005 / deurtjes lichtgrijs, RAL 7035 

Ga naar het product>>

'Bank onbetrouwbaar, dan maar eigen kluis'

Kluizenbranche in het nieuws

'Bank onbetrouwbaar, dan maar eigen kluis'

16 mei 2013 - 'Bank onbetrouwbaar, dan maar eigen kluis', zo kopte het Algemeen Dagblad vanmorgen. Volgens het artikel hebben de mensen het vertrouwen in hun bank verloren en gaan zij steeds vaker over tot het kopen van een kluis om hun geld in op te bergen.

Ook De Raat heeft deze tendens in de afgelopen maanden duidelijk waar kunnen nemen. De stijging in afzet van privékluizen hebben wij met bijna 15% zien stijgen, de verkoop van de wat zwaardere Eurosafes met 8%.

Ook Radio2 heeft vanmorgen tijdens het ochtendprogramma 'De Heer ontwaakt' aandacht besteed aan deze tendens. In een kort interview heeft onze directeur Marc Dudink enkele vragen van DJ Sander de Heer beantwoord. Klik hier voor het terugluisteren van dit interview.

 

Nieuw: Sun Digital Color Safe

Niet allemaal grijze dozen

Nieuw: Sun Digital Color Safe

Dat een kluis niet altijd perse grijs hoeft te zijn, bewijst deze nieuwe serie van Sun: de Sun Digital Color Safes. Deze kluis is inbraakwerend volgens Safe 1 en 1 uur brandwerend getest volgens NT Fire 017. Deze kluis is verkrijgbaar in twee verschillende maten en dus prima toepasbaar in huis of op kantoor. Bijkomend voordeel is dat deze kluis uw interieur helemaal op fleurt.

Eigenschappen:

 • Brandwerend volgens NT Fire 017 klasse 60P
 • Inbraakwerend volgens Safe 1: indicatie waardeberging € 1.000
 • Uitgevoerd met instelbaar elektronisch slot
 • Voorbereid voor vloerverankering
 • Verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en groen